KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
KULLANIM ALANI Yemeklik
GELİŞME TABİATI Alternatif (Yazlık/Kışlık)
ERKENCİLİK Erkenci
BİTKİ BOYU 50 - 70 cm, Yarı Dik Gelişme, Yoğun Dallanma
İLK BAKLA YÜKSEKLİĞİ 28 - 34 cm (Biçerdöverle hasada uygun)
ÇİÇEK Salkım Tipli, Beyaz Renkli
DANE RENGİ Bej
DANE YAPISI Koçbaşı
HASTALIK Antraknoz ve Solgunluk Hastalıklarına Toleranslı, Kök Hastalıklarına Dayanıklı
YATMA Ağır Sulamalarda Yatma Gösterebilir
DANE DÖKME Dirençli
ÇİÇEKLENME 71 - 105 Gün
FİZYOLOJİK OLUM 101 - 135 Gün
MUKAVEMET Kurağa Dayanıklı, Soğuğa Karşı Toleranslı

HASAT DEĞERLERİ
VERİM (kg/da) 230 - 380
YÜZ DANE (gr) 43 - 48
ORTALAMA TUTUM 32 - 44 dane/bitki

KALİTE DEĞERLERİ
PROTEİN (%) 21 - 24
KURU HACİM (ml) 84
YAŞHACİM (ml) 181
ŞİŞME KAPS.(ml/Tane) 0,47
ŞİŞME İNDEXİ (%) 2,38
PİŞME SÜRESİ(dak) 46
SU İNDEXİ (%) 1,08

ELEK ÜSTÜ DEĞERLERİ
9 mm (%) 27,3
8 mm (%) 62,9
7 mm (%) 9,2
ELEK ORTALAMASI 8,1 mm